Horeca zaken

BREDA KOOKT 24 APRIL EDITIE 

Bij Uijttewaal draait alles om aandacht. Of je nu komt voor een snelle, perfect bereide entrecôte of voor lekker lang tafelen, wij zetten onvergetelijke gerechten op tafel. Bij voorkeur begeleid door een smakelijk glas, want wijn en spijs trekken samen op. We schenken aandacht aan een zorgvuldig afgestemd arrangement, maar bieden ook álle wijnen per glas aan. Zelfs de meest exclusieve.

Bleue Bar Bistro serveert de moderne, Franse keuken. Herkenbare gerechten, eigentijds uitgevoerd. Gelegen op de Grote Markt in Breda, haalt Bleue een beetje Parijs naar Breda. Iedereen is welkom bij Bleue voor een borrel, koffie met taartjes, lunch en diner.

Dames Pellens, voor velen in Breda bekend als de ‘wijnbar’, heeft de laatste jaren een metamorfose ondergaan. Van vader op zoon, van wijnbar naar restaurant. Innovatieve keuken waar  iedere dag met veel passie en creativiteit een menu van de chef wordt gekookt. In combinatie met de liefde voor heerlijke wijnen een uitstekend recept voor een culinaire avond uit.

Je waant jezelf in Parijs dankzij onder meer de dinerkaart met typische Franse brasserie specialiteiten en bijpassende wijnen. Van verse oesters, gegratineerde escargots en steak tartaar, chateaubriand om te delen en bouillabaisse uit Marseille.

De eigenaren van Dok 19 & 18 hebben in 2021 een nieuw concept bedacht voor een historisch pand aan de grote markt in Breda, De gastropub! in dit concept worden de smaken gestimuleerd door middel van unieke bier & spijs combinaties.

BREDA KOOKT 20 MAART EDITIE

Familie Welten heeft sinds 2004 het Allekante concept ontwikkeld. Met als grootste droom: “ het goede gevoel ”. Of het nou gaat om een vergadering, teambuilding, training, workshop, huwelijk feest of uitvaart. Iedereen verdient optimale aandacht in een sfeervolle omgeving.

Radio Pannekoek is een pannenkoekenrestaurant, radiostation & bar in de mix. Gevestigd op het prachtige terrein van STEK aan de Veilingkade hebben zij zich binnen de kortste tijd weten te bewijzen als nieuwe hotspot van Breda. Een gemoedelijke hang-out waar je kunt genieten van muziek, bieren, summerdrinks, pannenkoeken en veel meer.

Gelegen in het historische Valkenbergpark, is het T-Huis dé plek om even te ontsnappen aan de drukte van de stad, zonder daarbij het centrum te hoeven verlaten. Geniet van de uitgebreide drank- en menukaart op ons iconisch rode bordes of op het grasveld gelegen recht voor het T-Huis.